Персональний інструктор з водіння жінка

Школа водіння для жінок “АвтоЛеді” – це професійні курси водіння на автомобілі для справжніх леді. Ми пропонуємо практичні та теоретичні заняття з використанням унікальних методик, що дозволяють в ідеалі вивчити техніку керування транспортним засобом.
Наші навчальні курси підійдуть як для новачка, так і водієві зі стажем для вдосконалення своїх навичок. Персональний автоінструктор “АвтоЛеді” допоможе Вам подолати страх і комфортно почувати себе за кермом.

інструктор з водіння жінка

Плюси навчання у жінки-інструктора з водіння

Представниці прекрасної половини людства насправді мають ряд переваг в сфері навчання водінню на машині:

  1. За статистикою жінки рідше порушують правила дорожнього руху під час керування авто.
  2. Інструктор жіночої статі допоможе набути впевненості і не боятися безпосередньо самого транспорту і активного міського трафіку, оскільки колись теж переживала ці емоції.
  3. Інструктор-жінка пильно ставиться до тих деталей, які можуть ігнорувати чоловіки при навчанні водінню.
  4. Дами досить терплячі для того, щоб прийняти помилки учениць, і надати матеріал програми повторно.
  5. Автоінструктор жінка простіше реагує на конфліктну ситуацію, в якій чоловік вже б втратив самовладання.

До того ж дві жінки зможуть швидше порозумітися, ніж з людиною іншої статі. Уважність і скрупульозність – цінні якості жінки-вчителя по водінню.

Навчання водінню в “АвтоЛеді”

Курси з водіння в нашому навчальному центрі – це високий рівень навчання, доступні тематичні матеріали та прийнятні ціни. Ми вчимо жінок водити автомобіль з 2008 року. Більше 10 тисяч учениць стали впевненими водіями з нашою допомогою.
Персональний інструктор з водіння навчить їздити на машині навіть у самому запущеному випадку. Індивідуальний навчальний план підбирається в залежності від рівня підготовки. В нашій школі Ви можете пройти пробний урок, щоб познайомитися з інструктором і оцінити якість викладання.
Автошкола “АвтоЛеді” пропонує отримати знання та навички безпечної їзди за такими програмами на вибір:

  • Перші кроки. Розрахована на 30 годин. Комплексний курс для початківців. З повним списком тем, які ви вивчите на даному тренінгу, можна ознайомитися на цьому сайті.
  • Місто на долоні. За 21 годину занять курс допомагає відновити водійські навички і навчитися їздити на автоматичній коробці передач.
  • Безпечне місто (15 годин). Інтенсивні заняття підходять для тих, хто вже вміє водити, але ще не професіонал.
  • ЖіночаРада. Дев’ятигодинний план навчання допоможе перемогти страх на дорозі і набути впевненості за кермом.
  • Парковка. Навчитися паркуватися будь-яким способом реально, після шестигодинного курсу з одним з наших досвідчених інструкторів.
  • Пробний урок. Для тих, хто хоче дізнатися ази керування автомобілем і навчитися водити з нуля.